Skladište visoke sigurnosti u Beču

Skladište visoke sigurnosti u Beču omogućava Vam da svoje plemenite metale čuvate u trezoru visoke sigurnosti u kombinaciji s komforom elektroničke trgovine. Kada kupite zlato, ono se odmah pohranjuje na Vaše ime u čuvanom, privatnom trezoru koji je napravila tradicionalna austrijska tvrtka Wertheim. Uvećajte svoju imovinu s nekoliko klikova i/ ili brzim telefonskim pozivom. Prodajte, prenesite ili preuzmite svoje plemenite metale u bilo kojoj GVS poslovnici ili bilo kojem skladištu širom svijeta. Čuvanje plemenitih metala obavlja posebna tvrtka koja osigurava njihovu vrijednost i koja radi polugodišnje inventure.


     

     

Videos

Christian Trinker Bild
Kupite srebro s 0% poreza u svom neoporezivom carinskom skladištu!

Čuvanje srebra najbolja je zaštita od krize. Osigurajte svoju ušteđevinu za sebe i svoju obitelj. Stručnjak za skladištenje Christian Trinker u ovom videu predstavlja najvažnije prednosti protiv inflacije i povećanja poreza.

Kupnja zlata radi zaštite od inflacije:

Christian Trinker govori o tome u intervjuu s Thomasom Bachheimerom, glavnim ekonomistom za nabavu zlata i predsjednikom Instituta za zlatni standard.

Christian Trinker Bild
Rizični ormarići

Christian Trinker o registru sefova, pohranjivanju dragocjenosti u bankovne sefove i zašto biste se trebali osloniti na visokosigurnosnu pohranu.