Međunarodna skladišta visoke sigurnosti

Dobrodošli u GVS, brend GVS grupe! Otkrijte svijet mogućnosti za sigurna ulaganja u plemenite metale. Kao vodeći trgovac plemenitim metalima omogućujemo Vam kupnju i sigurno skladištenje plemenitih metala; zlata, srebra, platine i paladija. Naš široki asortiman zlatnih poluga, srebrnih poluga, zlatnika i srebrnjaka jamči Vam raznovrstan izbor za Vašu buduću opskrbu. Kao renomirani trgovac plemenitim metalima uvijek Vam nudimo aktualne cijene zlata i srebra. Uvijek profitirate s našim najboljim cijenama i s trenutnim razvojem na tržištu plemenitih metala.

Otkrijte jedinstvene prednosti GVS grupe za skladištenje plemenitih metala. Kao jedan od vodećih dobavljača na tržištu, nudimo sigurnu i diskretnu visokosigurnosnu pohranu, fleksibilnu mogućnost kupnje i prodaje putem naše web trgovine i osobno savjetovanje. Vi zadržavate potpunu kontrolu nad svojim plemenitim metalima putem fleksibilnih punomoći i putem skladišta visoke sigurnosti za brze prijenose, koja se nalaze po čitavom svijetu. Iskoristite neoporezivo skladištenje i prinose kao i najvišu razinu povjerljivosti i sigurnosti uz 100%-tno jamstvo zaštite podataka. Naš tim stručnjaka brine se o vašim plemenitim metalima s najvećom pažnjom.

Tražite li siguran, diskretan i pouzdan način pohranjivanja vaših plemenitih metala? Naše opsežno znanje i iskustvo u trgovanju plemenitim metalima čini nas preferiranim partnerom za Vaša ulaganja u zlato i srebro. Već više od 20 godina kombiniramo maksimalnu sigurnost s međunarodnom fleksibilnošću. Bilo da želite kupiti zlato, srebro ili druge plemenite metale, nudimo Vam sigurnu i diskretnu transakciju.

Zašto biste trebali odlučiti pohraniti svoje plemenite metale u GVS grupi? Vrlo jednostavno: nudimo vam diskretno rješenje koje je bolje od tradicionalnog ormarića. Naši najsuvremeniji trezori posebno su dizajnirani za čuvanje plemenitih metala i nude Vam neusporedivu zaštitu u kriznim vremenima.

Weltweites Netzwerk-Icon
Rasprostranjena svjetska mreža
Brojna GVS skladišta visoke sigurnosti na najvažnijim trgovačkim čvorištima čine međunarodnu mrežu. Time je vrlo lako kompenzirati regionalne krize. Jedinstvena međunarodna fleksibilnost za sve kupce.
Flexible Vollmachten-Icon
Fleksibilne punomoći
Pojedinačno definirani ovlaštenici, mogućnost promjena u bilo koje vrijeme. Jednostavan prijenos na nasljednike. Rado ćemo Vas savjetovati o svim varijantama.
Höchste Sicherheitsstufe-Icon
Najviši stupanj sigurnosti
GVS od početka svoje povijesti koristi proizvode za zaštitu vrijednosti tradicionalne austrijske tvrtke Wertheim. Pristup skladištu imaju samo ovlaštene osobe. Sve transakcije provode se po sistemu kontrole više osoba.
Kreditfreies Unternehmen-Icon
Tvrtke bez kredita
Sve tvrtke su 100% neovisne o bankama. Bez kredita, zajmova i garancija. Sve u GVS-u izgrađeno je na fizičkom zlatu i srebru.
Individuelle Beratung-Icon
Individualno savjetovanje
Svaki kupac dobiva besplatne savjete o skladištenju plemenitih metala. Za tu svrhu postoji nekoliko prostorija u svakoj poslovnici.
Internationale Werttransporte-Icon
Međunarodni prijevoz dragocijenosti
Vlastiti logistički centar omogućuje u kratkom roku brzi transport u svaki kutak svijet.
Rund um die Uhr Kaufen/Verkaufen-Icon
Kupujte i prodajte 24 sata dnevno
Naše cijene su u minutu povezane s trenutnim cijenama sirovina na burzi. Cijena će se fiksirati i zagarantirati u trenutku slanja narudžbe. Isto tako i noću i vikendom.
Regelmäßige Lagerprüfungen-Icon
Redovita kontrola skladišta
Porezni stručnjak dva puta godišnje istovremeno provjerava sve fizički uskladištene artikle i potvrđuje stvarne zalihe.

 Christian Trinker Bild
Kupite srebro s 0% poreza u svom neoporezivom carinskom skladištu!

Čuvanje srebra najbolja je zaštita od krize. Osigurajte svoju ušteđevinu za sebe i svoju obitelj. Stručnjak za skladištenje Christian Trinker u ovom videu predstavlja najvažnije prednosti protiv inflacije i povećanja poreza.

Kupnja zlata radi zaštite od inflacije:

Christian Trinker govori o tome u intervjuu s Thomasom Bachheimerom, glavnim ekonomistom za nabavu zlata i predsjednikom Instituta za zlatni standard.

Christian Trinker Bild
Rizični ormarići

Christian Trinker o registru sefova, pohranjivanju dragocjenosti u bankovne sefove i zašto biste se trebali osloniti na visokosigurnosnu pohranu.


Pregled GVS-ovih skladišta visoke sigurnosti

Popularnost Mjesto skladišta Godišnja
cijena
Zlato
Srebro
Platina
Paladij
Oslobođeno
PDV-a
Rijetki
metali
Beč od 98,-
     
Singapur od 198,-
 
Frankfurt (bescarinsko) od 198,-
Frankfurt od 122,-
     
Budimpešta od 98,-
     
Talin od 98,-
     
Toronto od 198,-
 
Zürich (bescarinsko) od 198,-
 
Zürich od 122,-
     
Dubai (bescarinsko) od 198,-
 
Kajmanski otoci od 198,-
 
SAD od 198,-
 

 


 

GVS je međunarodni partner od

Partner-Image