Reference

 

GVS-Logo

Goldvorsorge je najpoznatija trgovačka marka u Austriji. Zajedno sa markom Silbervorsorge u Njemačkoj i SOOS Gmbh osnovan je savez za plemenite metale. Ovaj savez se zove “GVS Bullion grupa”. Sa svojim raznovrsnim i prilagođenim uslugama, GVS Bullion grupa je uspješna na svim europskim tržištima.

www.gvs-bullion.com

 

Bachheimer-Logo

Nezavisne vijesti su osnovni uvjet za informirano oblikovanje mišljenja, posebno u današnje vrijeme. Novinska agencija GVS Bachheimer.com osigurava da ova usluga bude dostupna svim građanima, a 500.000 pregleda mjesečno potvrđuje tu potrebu.

www.bachheimer.com

 

Gold Standard Institute-Logo

Institut za zlatni standard i GVS posvećeni su uspostavljanju zlata kao temelja monetarnog sistema. Suvremene valute i drugi sistemi vrijednosti zasnovani na papiru, spriječavaju građane da održe svoju kupovnu moć. Inflacija je preferirana politika našeg vremena. GVS i Institut za zlatni standard grade štit protiv toga.

www.goldstandardinstitute.net

 

The Perth Mint-Logo

Najveći svjetski proizvođač zlata i srebra je Perth Mint. Kao njezin službeni partner GVS distribuira inovativne proizvode Perth Minta koji su poznati i popularni među investitorima širom svijeta. Za međukontinentalnu opskrbu ovdje je vrlo bitna suradnja s GVS-om.

www.perthmint.com

 

Royal Mint-Logo

Royal Mint je najstariji proizvođač na svijetu s tradicijom od 1100 godina. Britannia je investicijski klasik najviših standarda kvalitete, čiji se motiv prvi put pojavio na kovanici prije više od 2000 godina. GVS ima zadatak povećati popularnost kovanice Britannia širom svijeta.

www.royalmint.com

 

Rand Refinery-Logo

Krugerrand je najpoznatia svjetska investicijska kovanica i učinio je zlato popularnim među privatnim ulagačima. Već više od 100 godina proizvođač Rand Rafinery obogaćuje industriju plemenitih metala kroz održivo stvaranje vrijednosti i strateška partnerstva. U preciznoj koordinaciji GVS donosi Krugerrand u zlatu i srebru investitorima širom svijeta.

www.randrefinery.com

 

Royal Canadian Mint-Logo

Royal Canadian Mint proizvodi najsigurnije investicijske kovanice na svijetu. Zlatni i srebrni javorov list predstavljaju najviši nivo sigurnosti i čistoće, a mi ih našim kupcima nudimo iz prve ruke.

www.mint.ca

 

Argor-Logo

Argor Heraeus drži ključnu poziciju u lancu vrijednosti plemenitih metala još od 1951. godine. GVS je pomogao da Argorove prvoklasne investicijske poluge od zlata, srebra, platine i paladijuma postanu jedne od najprepoznatljivijih među europskim ulagačima.

www.argor.com

 

Heraeus-Logo

Globalno aktivna tehnološka kompanija stekla je ime u industriji plemenitih metala kroz recikliranje i ulaganje. GVS veže dugogodišnje prijateljstvo s tvrtkom Heraeus koje se vidi u uspješnom plasmanu istoimenih poluga od plemenitih metala.

www.heraeus.com

 

Münze Österreich-Logo

Münze Österreich je poznata širom svijeta po prvoklasnoj preradi plemenitih metala i proizvodnji kovanica. Bečki filharmoničar u zlatu i srebru je nekoliko puta bila najprodavanija investicijska kovanica na svijetu i podjednako je popularna i među GVS kupcima.

www.muenzeoesterreich.at

 

Valcambi-Logo

Valcambi prerađuje plemenite metale na najvišem nivou još od 1961 godine. GVS je prepoznao potencijal tradicionalne švicarske kompanije kroz proizvodnju inovativnih kombiniranih pločica. Valcambi kombinirane pločice omogućavaju fizičkim ulagačima još fleksibilniji pristup apoenima plemenitih metala i danas predstavljaju bitan dodatak našem proizvodnom asortimanu.

www.valcambi.com

 

New Zealand Mint-Logo

New Zealand Mint je postigla visok stupanj prepoznatljivosti kroz proizvodnju popularnih kolekcionarskih kovanica od zlata i srebra. Kao njezin službeni partner, GVS pomaže da se novi kupci upoznaju s plemenitim metalima kao načinom zaštite njihove imovine.

www.nzmint.com

 

Münzenverband-Logo

„Der Berufsverband deutscher Muzfachhandels E.V.“ je najvažnije strukovno udruženje kovanica u Europi. GVS je njen registrirani član već više od 10 godina.

www.muenzenverband.de

 

Wertheim-Logo

„Wertheim“ je specijalizirana tvrtka za proizvodnju sefova visoke sigurnosti još od 1852. g. Ovo dugogodišnje iskustvo omogućava proizvodnju najkvalitetnijih sigurnosnih sistema. GVS koristi Wertheim sefove najviših klasa sigurnosti od početka povijesti tvrtke i podržava Wertheim u njihovom tehničkom razvoju.

www.wertheim.at

 

Heimerle und Meule-Logo

Heimerle + Meule već dugi niz godina podržava GVS u reciklaži plemenitih metala. Pri tome smo se uvijek mogli osloniti na visoki profesionalizam pri otkupu plemenitih metala. Ova dobra suradnja nam omogućava da dodatno promoviramo otkup starog zlata u centralnoj Europi.

www.heimerle-meule.com

 

Loomis-Logo

Kao profesionalni transporter gotovine i dragocjenosti, LOOMIS je postao tržišni lider u Austriji i širom svijeta. Zajedno s GVS-om, LOOMIS snabdjeva brojna međunarodna trgovačka čvorišta investicijskim plemenitim metalima. GVS je već surađivao s njihovim prethodnikom Via Mat Management AG prije više od 10 godina.

www.loomis-international.com

 

Malca-amit-Logo

Malca-Amit osigurava GVS-u i njegovim klijentima u skladištu globalni tim stručnjaka koji uključuje profesionalce iz područja logistike, sigurnosti, carinjenja i specijalnih operacija.

www.malca-amit.com

 

UPS-Logo

Uspon UPS-a da postane najveća svjetska kompanija za isporuku paketa odražava povijest modernog transporta i međunarodne trgovine. Svakog dana UPS isporučuje preko 100 GVS paketa privatnim domaćinstvima.

www.ups.com

 

IHK-Logo

Hesenska industrijska i trgovinska komora (HIHK) podržava naš rast i sigurnost od osnivanja tvrtke 2012. uslugama stručnog informiranja i savjetovanja

www.hihk.de

 

Arche Noah-Logo

Zajedno sa Središnjom bankom Republike Armenije i Geiger Edelmetalle AG, GVS prodaje ove prekrasne kovanice za ulaganje čiji je motiv duboko ukorijenjen u europskoj povijesti.

www.arche-noah.am

 

Brinks-Logo

Brinks je uspostavio snažnu tržišnu poziciju s vodećim svjetskim sigurnosnim rješenjima i prijevozom dragocjenosti. Brink's daje značajan doprinos stabilnosti naše međunarodne mreže skladišta visoke sigurnosti

us.brinks.com

 

Webdesign and IT - OndiSolutions

Zajedno s našim IT partnerom, neprestano optimiziramo naše interne sustave i kontinuirano razvijamo naše web stranice i online trgovine.

www.ondis.at