O nama

Osnovana 2003 godine, GVS grupa razvila se u međunarodnu alijansu za zlato, srebro i strateške sirovine. Firme GVS grupe danas rade sa svim vodećim prerađivačima plemenitih metala i garantiraju tisućama kupaca stvarnu sigurnost od nepredvidivosti financijskog sistema. U samo nekoliko godina Goldvorsorge (GVS) je postala najpopularnija adresa za kupovinu zlata i srebra u Austriji. GVS grupa je također uspjela izgraditi važnu poziciju na europskom tržištu kod trgovaca i krajnjih kupaca zahvaljujući svojim genijalnim logističkim rješenjima kao i svojoj ponudi prilagođenoj kupcima za skladištenje plemenitih metala u trezorima visokog stupnja sigurnosti. Posljednjih godina, sve veća potražnja za savjetovanjem u vezi zlata, anonimnim transakcijama, skladištenjem, provjerom autentičnosti, isporukom i kupovinom nakita, zahtjevala je više fokusa na međunarodno poslovanje. Iz tog razloga lansirana je marka Silbervorsorge u Njemačkoj s uredom u Frankfurtu na Majni. Ubrzo su uslijedile i druge kompanije u Mađarskoj, Singapuru, Estoniji, Rumunjskoj Srbiji i Hrvatskoj. GVS grupa je već dugi niz godina jedan od vodećih dobavljača plemenitih metala u Europi i nastavlja se širiti tako da će uskoro željenim proizvodima od plemenitih metala snabdjevati i kupce u svojim uredima u Zürichu u Švicarskoj , Dubaju i drugim gradovima. Pošto je odnos prema kupcu za nas jako važan, garantiramo Vam vrhunsku uslugu i najbolje proizvode na bilo kojoj lokaciji. Nudimo usluge preuzimanja, skladištenja na tri različita kontinenta, profesionalno savjetovanje kao i logistička rješenja za međunarodni transport.Zašto biste se trebali odlučiti za nas


Savjetovanje
Kupovina, prodaja, zlato, srebro... U ugodnoj atmosferi dobit ćete konkretne odgovore na sva Vaša pitanja. Iskoristite naše znanje i 20 godina našeg iskustva.

Diskretan ulaz
Izlazak iz uličnih trgovina skreće pažnju prolaznika. Naše poslovnice omogućavaju neopaženi dolazak i opušten povratak kući.

Aktualne cijene
Naše cijene su točno u minutu povezane s cijenom plemenitih metala na burzi. Jamčimo Vam cijenu točno u trenutku Vaše narudžbe. Također noću i za vrijeme vikenda.

Skladištenje
GVS kombinira sigurno skladištenje plemenitih metala s globalnom fleksibilnošću. Prošle krize dokazale su važnost ovog sustava. Kao i tisuće drugih kupaca, i Vi se možete osloniti na pravu sigurnost.

Garancija otkupa
Garantiramo otkup svih plemenitih metala kupljenih kod GVS-a. Pored toga, otkupljujemo poluge i kovanice svih proizvođača. Provjera autentičnosti i izračun otkupne vrijednosti uvijek su besplatni i bez obaveze.

Rasprostranjena poslovna mreža
Veliki proizvođači i sigurna skladišta rasprostranjeni su svuda po svijetu. GVS ih sve povezuje Kupci trebaju globalnu fleksibilnost. GVS sve povezuje

Najveći izbor
Na zalihi imamo plemenite metale svih veličina. Preko 200.000 kupaca s GVS-om ulaže u najbolje proizvode, počevši od poklona pa do milijunskih investicija.

Partner svih kovnica
Za svoje kupce GVS povezuje sve najpoznatije kovnice u svijetu. Ova zlatna mreža dostupna je svakom klijentu i osigurava ravnotežu s globaliziranim bankarskim svijetom.

Rijetki metali
Potrebni su u cijelom svijetu, ali ih nema skoro nitko - rijetki metali. GVS uvozi, certificira i za Vas sigurno skladišti ove sirovine. U vrijeme inflacije, plemeniti metali limitiranih količina imaju neprocjenjivu vrijednost

Testiranje plemenitih metala
GVS je uvijek u tijeku s najnovijim znanstvenim dostignućima i poznate su mu sve metode krivotvorenja. Za testiranje autentičnosti GVS koristi opremu iz vlastitog razvoja.

Veleprodaja
GVS nudi drugim trgovcima plemenitih metala veleprodajno partnerstvo s modernim pristupom za trgovanje u realnom vremenu. Ovo mogu koristiti trgovci na svim kontinentima.

Newsletter
Nezavisne vijesti su osnovni preduvjet za kreiranje informiranog mišljenja. GVS-ova agencija za vijesti Bachheimer.com osigurava da je ova usluga dostupna svim građanima. Milijun pregleda mjesečno potvrđuje tu potrebu.


Društvene mreže


Facebook

YouTube

Linkedin

Xing

Spotify

Instagram


Thomas Bachheimer je glavni ekonomist GVS-a

Krall Interview
Dr. Markus Krall gostuje kod Bachheimera

U tjednom biltenu bachheimer.com dublje se analiziraju aktualne teme tjedna, ali isto tako se objavljuju i stručni prilozi iz područja redakcije.

AUF1 Interview
Glavni ekonomist GVS-a u razgovoru s AUF 1

Thomas Bachheimer je deklarirani protivnik nepravednog FIAT novčanog sistema koji po njemu služi samo politici. G. Bachheimer je sada glavni ekonomist za nabavu zlata i europski predsjednik Instituta za zlatni standard, a od prošle godine živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Thomas Eglinski (TV program Wirtschaft AUF1) razgovarao je s Thomasom Bachheimerom o trenutnom razvoju događaja.

GVS Hochsicherheitslagerung
Kupite srebro s 0% poreza u svom neoporezivom carinskom skladištu!

Čuvanje srebra najbolja je zaštita od krize. Osigurajte svoju ušteđevinu za sebe i svoju obitelj. Stručnjak za skladištenje Christian Trinker u ovom videu predstavlja najvažnije prednosti protiv inflacije i povećanja poreza.


Partneri

Locations image Locations