Kupujte zlato i srebro u Zagrebu

GVS Croatia d.o.o.
Zagrebačka cesta 231 / 2.kat
10000 Zagreb
HRVATSKA


Tel. +385 1 3535 873
office@gvs-croatia.hr

Radno vrijeme:

Utorak

9:00 - 16:00

Srijeda

10:00 - 18:00

Četvrtak

10:00 - 18:00

Petak

10:00 - 18:00

Subota

10:00 - 17:00


Kako doći do poslovnice:

Poslovnica se nalazi direktno na križanju Zagrebačke ceste i Zagrebačke avenije u poslovno-stambenom objektu crvene boje. Ulaz 231 nalazi se lijevo od zapadnog ulaza u trgovački centar i trgovinu Konzum.

- iz smjera zapada po A2 i A3, siđite na čvoru Jankomir na Ljubljansku aveniju, nastavite po Zagrebačkoj aveniji do križanja sa Zagrebačkom cestom.

- iz smjera istoka po A3 do čvora Jankomir (Zagreb zapad), siđite na Ljubljansku aveniju, nastavite po Zagrebačkoj aveniji do križanja sa Zagrebačkom cestom. Opcionalno siđite na čvoru Ivanja Reka (Zagreb istok) na Slavonsku aveniju i nastavite po Zagrebačkoj aveniji do križanja sa Zagrebačkom cestom.

- iz smjera juga po A1, na čvoru Lučko siđite na A3 i nastavite u smjeru zapada. Na slijedećem čvoru Jankomir (Zagreb zapad) siđite na Ljubljansku aveniju i nastavite po Zagrebačkoj aveniji do križanja sa Zagrebačkom cestom.

Parkiranje:
Dovoljan broj besplatnih parkirnih mjesta ispred zgrade, kao i u podzemnoj garaži na etažama -1 i -2. Privatno parkiranje u podzemnoj garaži dostupno je na upit.
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild
Filiale Zagreb-Bild

Zašto kupiti zlato i srebro u Zagrebu


Savjetovanje
Kupovina, prodaja, zlato, srebro... U ugodnoj atmosferi dobit ćete konkretne odgovore na sva Vaša pitanja. Iskoristite naše znanje i 20 godina našeg iskustva.

Diskretan ulaz
Izlazak iz uličnih trgovina skreće pažnju prolaznika. Naše poslovnice omogućavaju neopaženi dolazak i opušten povratak kući.

Visokosigurnosno skladištenje
GVS kombinira sigurno skladištenje plemenitih metala s globalnom fleksibilnošću. Prošle krize su dokazale važnost ovog sistema. Oslonite se i Vi na pravu sigurnost kao i tisuću drugih klijenata.

više informacija

Testiranje plemenitih metala
GVS je uvijek u tijeku s najnovijim znanstvenim dostignućima i poznate su mu sve metode krivotvorenja. Za testiranje autentičnosti GVS koristi opremu iz vlastitog razvoja.

Garancija otkupa
Garantiramo otkup svih plemenitih metala kupljenih kod GVS-a. Pored toga, otkupljujemo poluge i kovanice svih proizvođača. Provjera autentičnosti i izračun otkupne vrijednosti uvijek su besplatni i bez obaveze.

Isporuka po cijelom svijetu
Vlastiti logistički centar osigurava Vam brzu isporuku Vaše narudžbe u bilo koji kraj svijeta. Rado ćemo Vam isplanirati i posebne transporte i preuzimanja po osobnom dogovoru.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u GVS-u u Zagrebu

GVS u Zagrebu je Vaš kompetentan i visokokvalificiran partner na temu ulaganja u plemenite metale. Da li imate želju kupiti zlatne ili srebrne kovanice i tako proširiti svoj portfelj? Da li se želite zaštititi od inflacije uz pomoć „sigurne luke“ koje pružaju plemeniti metali? Onda je GVS pravo mjesto za Vas jer u našoj zagrebačkoj poslovnici naći ćete široku paletu proizvoda uključujući sve uobičajene zlatnike i srebrnjake kao i poluge. Štoviše, u GVS-u po atraktivnim cijenama možete kupiti investicijske proizvode od plemenitih metala platine i paladijuma koji postaju sve važniji za industriju.

Kompetentno savjetovanje direktno u poslovnici Zagreb

Imate li pitanja o investicijskim polugama ili kovanicama, zlatu, srebru, platini, paladija ili kako testirati autentičnost zlata? Važno nam je da Vam u Zagrebu, kroz savjetovanje ponudimo sveobuhvatnu uslugu u vezi s Vašim ulaganjem u plemenite metale. Pomoći ćemo Vam pronaći savršenu investiciju u zlato i srebro kako biste donjeli najbolju financijsku odluku za svoju buduću kupovinu.

Veliki izbor plemenitih metala u Zagrebu

Bilo da je riječ o običnim zlatnim polugama i kovanicama, srebru, platini ili paladiju, sve ove plemenite metale možete nabaviti u našoj poslovnici u Zagrebu. Na zalihi imamo popularne investicijske klasike kao što su Krugerand, Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Kangaroo i Britannia dostupne u obliku zlatnika ili srebrnjaka. Bez obzira da li želite kupiti 1 gram, 1 uncu, 100 grama ili 1 kg kod nas ćete pronaći željeni proizvod od plemenitih metala. Naš asortiman je upotpunjen kvalitetnim izborom pribora za zlato i srebro, modernom opremom za testiranje za brzo otkrivanje lažnog zlata i rijetkim metalima poput germanija i galija koje također imamo na zalihi.

Vrhunski odnos cijene i kvalitete i uvijek aktualna cijena zlata 24 sata na dan

Naše cijene su automatski povezane s trenutnom cijenom zlata na burzi (u realnom vremenu, 24 sata). Bilo da kupujete zlatni Krugerand, Maple Leaf, Britaniju ili se odlučite za poluge iz Heraeusa, Argor Heraeusa, australijskog Perth Minta ili austrijske “Münze Österreich”, garantiramo Vam uvijek aktualnu i pravednu cijenu. Cijene naših proizvoda su uvijek usklađene s aktualnom cijenom dotičnog plemenitog metala na burzi tako da Vam uvijek možemo ponuditi aktualne i stoga izuzetno pravedne cijene. Svejedno je da li svoje zlato ili srebro kupujete direktno od nas u našoj poslovnici u Zagrebu ili ga sami naručite na našoj web stranici.

Otkrijte lažno zlato kroz naše moderne metode testiranja plemenitih metala

Nema više površnih rezultata ispitivanja prilikom provjere autentičnosti Vašeg nakita i plemenitih metala. U GVS-u ćete sigurno dobiti originalne plemenite metale jer ih nabavljamo direktno iz kovnica s kojima imamo dugogodišnje poslovne veze. Oslonite se na jedinstveni GVS uređaj za testiranje! S GVS uređajem za testiranje u Zagrebu možete testirati autentičnost zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi. Ovo vrijedi i za Vaše već kupljene plemenite metale.

Otkup zlata i srebra u Zagrebu

U GVS-u u Zagrebu pored kupovine plemenitih metala za ulaganje možete i prodati svoje stare zlatne i srebrne kovanice i druge plemenite metale. To je moguće napraviti online na našoj web stranici kao i na licu mjesta u poslovnici u Zagrebu. U slučaju prodaje Vašeg zlata i srebra u poslovnici u Zagrebu, isplatu u gotovini možete dobiti odmah.

24 sata aktualna cijena zlata

U našoj zagrebačkoj poslovnici nudimo zlato i srebro po uvijek aktualnim cijenama. Važno nam je da Vam možemo ponuditi pravedne cijene. Zato zlatnike u Zagrebu uvijek kupujete po pravednim i aktualnim cijenama.

Transparentna online kupovina zlata i srebra

Kako u našoj online trgovini plemenitih metala, tako i prilikom osobne kupovine srebrnih i zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumijeva. Proces kupovine ili prodaje zlata u Zagrebu za Vas je brz i jednostavan.

Zagreb se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Zagrebu vide zlato i srebro kao neophodan oblik osiguranja za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Zagrebu rado će vas posavjetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Zagrebu, skladištenju Vaših plemenitih metala i drugim temama