Kupujte zlato i srebro u Frankfurtu

Goldvorsorge / GVS Bullion GmbH
Silbervorsorge / GVS Germany GmbH
Birkenwaldstraße 38 / 1. kat
63179 Obertshausen bei Frankfurt am Main
NJEMAČKA

Tel. +49 6104 987 22 77
office@goldvorsorge.de

Radno vrijeme

Ponedjeljak

10:00 - 18:00

Utorak

10:00 - 18:00

Srijeda

10:00 - 18:00

Četvrtak

10:00 - 18:00

Petak

10:00 - 18:00

Subota

10:00 - 17:00


Kako doći do poslovnice
Po A3, izlaz Obertshausen, 5 min do poslovnice.
Po A5 na A3, izlaz Obertshausen, 5 min do poslovnice.
Po A45 ili A66, izlaz Hanau, 15 min do poslovnice.

Vlak S1: stanica Obertshausen, 10 min pješice.
Zračna luka Frankfurt udaljena ca. 20 min.
Sajam Frankfurt udaljen ca. 30 min.

Parkiranje
Označena besplatna parkirna mjesta za kupce ispred zgrade.
Nazovite za parkiranje u podzemnoj garaži.
Filiale Frankfurt-Bild
Filiale Frankfurt-Bild
Filiale Frankfurt-Bild
Filiale Frankfurt-Bild

Zašto biste se trebali odlučiti za GVS


Savjetovanje
Kupovina, prodaja, zlato, srebro... U ugodnoj atmosferi dobit ćete konkretne odgovore na sva Vaša pitanja. Iskoristite naše znanje i 20 godina našeg iskustva.
Tafelgeschäft-Icon
Direktno poslovanje
U ovoj poslovnici možete obaviti anonimne transakcije.

Diskretan ulaz
Izlazak iz uličnih trgovina skreće pažnju prolaznika. Naše poslovnice omogućavaju neopaženi dolazak i opušten povratak kući.

Visokosigurnosno skladištenje
GVS kombinira sigurno skladištenje plemenitih metala s globalnom fleksibilnošću. Prošle krize su dokazale važnost ovog sistema. Oslonite se i Vi na pravu sigurnost kao i tisuću drugih klijenata.

više informacija

Testiranje plemenitih metala
GVS je uvijek u tijeku s najnovijim znanstvenim dostignućima i poznate su mu sve metode krivotvorenja. Za testiranje autentičnosti GVS koristi opremu iz vlastitog razvoja.

Garancija otkupa
Garantiramo otkup svih plemenitih metala kupljenih kod GVS-a. Pored toga, otkupljujemo poluge i kovanice svih proizvođača. Provjera autentičnosti i izračun otkupne vrijednosti uvijek su besplatni i bez obaveze.
Alle Währungen-Icon
Sve valute
Prihvaćamo sve valute. Vrijedi i za prodaju i za otkup.


Isporuka po cijelom svijetu
Vlastiti logistički centar osigurava Vam brzu isporuku Vaše narudžbe u bilo koji kraj svijeta. Rado ćemo Vam isplanirati i posebne transporte i preuzimanja po osobnom dogovoru.
Goldleihe-Icon
Zalog zlata
Zlato je jako važno za budućnost. No može se dogoditi da Vam je potreban novac na kratki rok. Mi Vas u tome podržavamo uslugom zaloga zlata.

Bankomatkarte / Kreditkarte-Icon
Debitne/Kreditne kartice
U poslovnici je moguće plaćanje karticom.

Važno je napomenuti da će Vam se dodatno zaračunati trošak za kartično plaćanje.

 

Kupite i prodajte zlato i srebro u „Goldvorsorge“ u Frankfurtu

“Goldvorsorge” u Frankfurtu je Vaš kompetentan i visoko kvalificirani partner na temu ulaganja u plemenite metale. Da li imate želju kupiti zlatne ili srebrne kovanice i tako proširiti svoj portfelj? Da li se želite zaštititi od inflacije uz pomoć „sigurnog utočišta“ koje pružaju plemeniti metali? Onda je GVS pravo mjesto za Vas jer u našoj poslovnici naći ćete široku paletu proizvoda uključujući sve uobičajene zlatnike i srebrnjake kao i poluge. Štoviše, u GVS-u po atraktivnim cijenama možete kupiti investicijske proizvode od plemenitih metala platine i paladijuma koji postaju sve važniji za industriju.

Kompetentno savjetovanje direktno u poslovnici u Frankfurtu

Imate li pitanja o investicijskim polugama ili kovanicama, zlatu, srebru, platini, paladijumu ili kako testirati autentičnost zlata? Važno nam je da Vam u Frankfurtu, kroz savjetovanje ponudimo sveobuhvatnu uslugu u vezi s Vašim ulaganjem u plemenite metale. Pomoći ćemo Vam pronaći savršenu investiciju u zlato i srebro kako biste donjeli najbolju financijsku odluku za svoju buduću kupovinu.

Veliki izbor plemenitih metala u Frankfurtu

Bilo da je riječ o običnim zlatnim polugama i kovanicama, srebru, platini ili paladijumu, sve ove plemenite metale možete nabaviti u našoj poslovnici u Frankfurtu. Na zalihi imamo popularne investicijske klasike kao što su Krugerand, Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, Kangaroo i Britannia dostupne u obliku zlatnika ili srebrnjaka. Bez obzira da li želite kupiti 1 gram, 1 uncu, 100 grama ili 1 kg kod nas ćete pronaći željeni proizvod od plemenitih metala. Naš asortiman je upotpunjen kvalitetnim izborom pribora za zlato i srebro, modernom opremom za testiranje za brzo otkrivanje lažnog zlata i rijetkim metalima poput germanija i galija koje također imamo na zalihi.

Vrhunski odnos cijene i kvalitete i uvijek aktualna cijena zlata 24 sata na dan

Naše cijene su automatski povezane s trenutnom cijenom zlata na burzi (u realnom vremenu, 24 sata). Bilo da kupujete zlatni Krugerand, Maple Leaf, Britaniju ili se odlučite za poluge iz Heraeusa, Argor Heraeusa, australijskog Perth Minta ili austrijske “Münze Österreich”, garantiramo Vam uvijek aktualnu i pravednu cijenu. Cijene naših proizvoda su uvijek usklađene s aktualnom cijenom dotičnog plemenitog metala na burzi tako da Vam uvijek možemo ponuditi aktualne i stoga izuzetno pravedne cijene. Svejedno je da li svoje zlato ili srebro kupujete direktno od nas u našoj poslovnici u Frankfurtu ili ga sami naručite na našoj web stranici.

Skladišta visoke sigurnosti specijalizirana za plemenite metale u Frankfurtu

Od 2003. godine, GVS Grupa nudi najviši nivo sigurnosti i diskrecije svim investitorima, trgovcima, firmama i bankama kada je riječ o ulaganju u budućnost. Na osnovu ovog dugogodišnjeg iskustva, došli smo do posebnih rješenja za različite načine zaštita u kriznim situacijama, kakva se nigdje drugdje u Europi ne mogu pronaći. U središtu Europe, GVS je izgradio međunarodnu mrežu skladišta. Više od 1000 korisnika skladišta već vjeruje u sigurnost GVS-a. Zbog svoje jedinstvene specijalizacije za sigurnost u kriznim vremenima, GVS Grupa je jedna od najvećih međunarodnih operatera skladištenja visoke sigurnosti. Osim toga naša tvrtka koja se bavi poslovima skladištenja, nezavisna je od naše tvrtke koja se bavi trgovinom, tako da s našom suradnjom svoje plemenite metale predajete u sigurne i iskusne ruke, a mi brinemo o Vašoj imovini. Uz to, naše ponude za skladištenje izuzetno su fleksibilne i prilagođene našim klijentima tako da u bilo kojem trenutku možete dodati, izmijeniti ili ukloniti punomoć za članove obitelji itd. Također možete prenijeti svoje uskladištene plemenite metale s jedne lokacije na drugu u bilo kojem trenutku ako smatrate da su uvjeti u toj zemlji sigurniji. Naravno, rado ćemo Vas posavjetovati i u vezi s time. Čuvajte svoje srebrne poluge i novčiće u GVS skladištu i uživajte u najvišoj sigurnosti čuvanja Vaših plemenitih metala nezavisno od banke.

Otkrijte lažno zlato kroz naše moderne metode testiranja plemenitih metala

Nema više površnih rezultata ispitivanja prilikom provjere autentičnosti Vašeg nakita i plemenitih metala. U GVS-u ćete sigurno dobiti originalne plemenite metale jer ih nabavljamo direktno iz kovnica s kojima imamo dugogodišnje poslovne veze. Oslonite se na jedinstveni GVS tester poluga! S GVS testerom poluga u Frankfurtu možete testirati autentičnost zlata i srebra u roku od nekoliko sekundi. Ovo vrijedi i za Vaše već kupljene plemenite metale.

Otkup zlata i srebra u Frankfurtu

U “Goldvorsorge” u Frankfurtu pored kupovine plemenitih metala za ulaganje možete i prodati svoje stare zlatne i srebrne kovanice i druge plemenite metale. To je moguće napraviti online na našoj web stranici kao i na licu mjesta u poslovnici u Frankfurtu. U slučaju prodaje Vašeg zlata i srebra u poslovnici u Frankfurtu, isplatu u gotovini možete dobiti odmah.

24 sata aktualna cijena zlata

U našoj poslovnici nudimo zlato i srebro po uvijek aktualnim cijenama. Važno nam je da Vam možemo ponuditi pravedne cijene. Zato zlatnike u Frankfurtu uvijek kupujete po pravednim i aktualnim cijenama.

Transparentna online kupovina zlata i srebra

Kako u našoj web prodavaonici plemenitih metala, tako i prilikom osobne kupovine srebrnih i zlatnih poluga i drugih plemenitih metala, transparentna poslovna transakcija je za nas nešto što se podrazumijeva. Proces kupovine ili prodaje zlata u Frankfurtu za Vas je brz i jednostavan.

Frankfurt se uzda u zlato i srebro

Mnogi ljudi, ne samo u Frankfurtu vide zlato i srebro kao neophodan oblik osiguranja za budućnost. I vi se možete osloniti na plemenite metale! Naš tim u poslovnici u Frankfurtu rado će vas posavjetovati o prodaji i kupovini zlata i srebra u Frankfurtu, skladištenju Vaših plemenitih metala i drugim temama